AVIO KARTE ZA CEO SVET

Jedna smo od ozbiljnih i savesnih turističkih agencija u prodaji avio karata. Vrhunska i profesionalna usluga u ovom segmentu poslovanja iskazuje se kroz brzu i efikasnu nabavku avionskih karata za sve svetske destinacije uz najniže cene i mogućnost plaćanja po najpovoljnijim uslovima.

Naš avio šalter, osposobljen je da isprati bilo koji zahtev u svakom trenutku i za svako pojedinačno ili grupno putovanje, načinom rada i pružanjem usluge, borimo se ne samo za poziciju uglednog partnera, već i stvaranjem lojalne klijentele koja se uvećava. Podjednako uspešan partnerski odnos sa naglašenim medjusobnim uvažavanjem imamo sa najpoznatijim avio kompanijama sveta.

Avio karte možete rezervisati / kupiti telefonskim pozivom, popunjavanjem online formulara, ili lično u našoj poslovnici.

 

 
 

 

Preko globalnog distribucionog sistema „Amadeus“ pružamo Vam brzu i efikasnu uslugu i sve informacije vezane za planiranje Vašeg putovanja, po najpovoljnijim tarifama relevantnih svetskih avio kompanija.

Mi smo tu zbog Vas, brižljivo planiramo svako putovanje i uvek i mi letimo sa Vama do krajnje destinacije. Vežite se, polećemo !!!

Cenjeni klijenti, velika nam je čast i zadovoljstvo da Vas obavestimo da je 14 Septembra 2009. osnovana turistička agencija EASY TRAVEL d.o.o. u Beogradu. Funkcionalnost i dizajn naše agencije u potpunosti odgovara strateškoj misiji našeg poslovanja.

Centar Beograda nije samo spomenik istorije i tradicije, to je jezgro promena, napretka i dom za ljude sa vizijom.

Avio karte prodajemo povoljno, brzo, jeftino, diskretno i na pouzdan način. Ako Vas zanima niska tarifa i cena avio karte, informacije o jeftinim letovima i avio kompanijama, pozovite nas.
Ako Vam je potreban transport vrednih i osetljivih stvari , istrumenata, slanje praćenog i nepraćenog deteta, prevoz kućnog ljubimca avionom....
Javite nam se i saznajte šta sve možemo da učinimo da Vaše putovanje avionom bude efikasno.

 

 
© copyright Design Studio29